Kære brevkasse. Hvor skal jeg henvende mig, når jeg bare har et spørgsmål om online marketing?

Brevkassen om SEO og Sociale Medier

Bliv gratis medlem og få svar på spørgsmål om sociale medier, SEO, video og meget andet

Når jeg møder nye kunder har de ofte et hav af spørgsmål om online marketing generelt. Jeg vil rigtig gerne dele ud af min viden, men jeg har behov for at sætte det i system, så det ikke tager for meget af den tid, som kunden egentlig havde betalt for til et andet formål.

Derfor har jeg oprettet en “brevkasse” på facebook i form af en gruppe tilknyttet min virksomhedsside. Hver onsdag vil jeg svare på spørgsmål som bliver stillet i løbet af ugen. Det er en del af konceptet, at brugerne også kan vidensdele og komme med løsningsforslag til hinanden, så det er ikke kun mig man får, men et helt netværk, som gerne skulle vokse sig stort.

Det er gratis at være med, men man betaler med lidt af sin opmærksomhed, idet man skal følge min Facebookside. Jeg forbeholder mig også retten til at dele mine egne blogindlæg og nyheder om nye services og gode tilbud i gruppen.

Det er helt nyt – Så kom glad!

Du finder min facebookside her, og gruppen hedder AA-COM Brevkassen om digital markedsføring. Du bliver medlem ved at klikke på knappen, du ser på billedet:

Brevkassen om SEO og Sociale Medier

Jeg håber vi ses snart i brevkassen 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.