SEO – Få Google til at finde dig!

Søgeord, metadescriptions… og meget mere!

Få hjælp til SEO på Djursland – Se hvordan her.

SEO: Hvad skal det bruges til?

Måske har du hørt om SEO (Search Engine Optimization) som noget med søgeord, nærmere bestemt de ord, Google og de andre søgemaskiner bruger til at vide, at det er netop din side, der passer til forbrugernes behov.

Måske er der endda en SEO-funktion i dit CMS-system, der giver dig mulighed for at udfylde metadescriptions til din hjemmeside.

Dette er dog langt fra alt, hvad akronymet SEO handler om.

Google, den vigtigste søgemaskine pt., som sætter standarden for de andre søgemaskiner, er nemlig under konstant forandring. Tidligere kom disse forandringer i form af opdateringer, der hver gang sendte bølger af chok gennem SEO-verdenen. Nu er dette imidlertid blevet ændret således, at algoritmen justerer sig efterhånden som kriterierne for, hvad der udgør en god hjemmeside skærpes.

SEO på Djursland: Hvorfor skal du vælge et lokalt bureau?

Med mindre din virksomhed kun består i en webshop, er lokal tilknytning af din hjemmeside guld værd. Lokal SEO gør dig i stand til at nå ud til kunder i nærområdet.

Jeg hjælper dig med at blive indekseret de rigtige steder, og mit kendskab til Djursland gør mig i stand til at se de muligheder, der findes i lokale netværk. Dermed sikres du de helt rigtige links til din hjemmeside.