Jeg glæder mig i denne tid!

Online marketing Julehandel

2018: Det glæder jeg mig til!

Selvfølgelig glæder jeg mig allermest til at holde jul med min skønne familie. 

Jeg har dog flere andre grunde til at glæde mig: I 2018 sker der nemlig store ting.

Anna Online – Og Offline!

Først og fremmest har jeg valgt at tage et stort spring med min virksomhed: Fra et være en bibeskæftigelse skal den nu være min hovedbeskæftigelse, hvilket betyder, at jeg får mulighed for at brede viften af aktiviteter endnu mere ud.

Noget af det har jeg allerede taget hul på: Jeg er begyndt at tilbyde coaching i at optræde foran kameraet til alle dem, der gerne vil have succes på Youtube og andre videokanaler. Som forhenværende skuespiller har jeg masser af erfaring, der kan komme spirende Vloggere til gode.

Jeg har også tidligere afholdt workshops i brug af kropssprog til jobsamtalen for jobsøgende. Dette vil jeg brede ud til at oprette kurser i Public Speaking generelt – Selvfølgelig tilpasset de behov, deltagerne måtte have.

Jeg vil således udbyde kurser i at holde tale til større fester som bryllupper og konfirmationer, men også workshops i at holde oplæg i virksomheder og på skoler.

Jeg bliver naturligvis også ved med at udbyde hjælp til sociale medier, SEO, PPC, content marketing mv.

Bloggen

Det betyder også, at min egen blog, kaiserborgen.com vil blive åbnet for sponsorater, affiliate og samarbejder. Noget jeg har savnet – Ikke så meget for indtjeningens skyld som for de muligheder for eksponering, det giver. Hvis nogle af jer læser med derinde, lover jeg dog, at I ikke vil blive oversvømmet med irrelevante reklamer, og at jeg altid vil være ærlig i eventuelle anmeldelser.

Frivilligt arbejde

På det ikke-professionelle plan bliver året også travlt:

Jeg kommer igen til at prøve kræfter med de skrå brædder – Denne gang dog fra instruktørstolen. Jeg har nemlig været i kontakt med de gode folk fra Rønde Amatørteater, og jeg glæder mig til at instruere Kaløspillet i 2018.

Privat

Og så er der jo den ikke-så-hemmelige hemmelighed, at jeg jo fylder rundt i 2018. Uha!

 

Derfor er det mig en fornøjelse at ønske jer alle en rigtig glædelig Jul og et fantastisk Nytår! Jeg glæder mig til at se jer alle i 2018

1 Comment

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *