Persondatapolitik

Hvad sker der med de data, du deler med Anna Aulin-Christoffersen, online markedsføring?

Kundernes data.

De oplysninger kunderne overgiver til mig i virksomhedens navn behandles naturligvis fortroligt. Det drejer sig om:

  • Firmanavn
  • Kontaktoplysninger: Adresse, telefonnummer, email.
  • Samtidig kan der oprettes kontakt via Facebook messenger.
  • Viden om virksomhedens resultater og statistika online.
  • Oplysninger om virksomheden af anden art, såsom konkurrencevinderes kontaktoplysninger, kontaktoplysninger til leverandører med det formål at indsamle markedsføringsmateriale fra denne.
  • Fotografier og videomateriale taget i virksomheden og på vegne af virksomheden.
    • Dette kan indbefatte billeder af personer. Genkendelige personbilleder gengives og opbevares kun med den portrætterede persons samtykke.
  • I visse tilfælde giver kunden mig adgang til koder til konti på de sociale medier og lignende. Denne type oplysninger opbevares analogt (på papir) og ikke i en elektronisk form, som hackere eller andre ondsindede personer kan få adgang til. Når der ikke længere er behov for koderne, enten hvis de pågældende opgave er afsluttet eller samarbejdet er ophørt, destrueres koderne, og det anbefales kunden at ændre sine koder.
  • Når samarbejdet ophører, bevares data i maks to år, hvorefter alle oplysninger slettes.

Indsamling af data i markedsføringsøjemed.

I mit arbejde med at komme ud til nye kundeemner indsamler jeg emailadresser, navne og virksomhedsnavne. Det gør jeg ved hjælp af formularer på min hjemmeside og gennem sociale medier. Du får kun emails fra mig, hvis du selv har udfyldt en formular OG bekræftet din interesse for at modtage markedsføring fra mig – Det såkaldte double opt-in, som er lovpligtigt jf. GDPR 2018.

Du kan altid få adgang til de data jeg har indsamlet om dig og få disse rettet. Du har også ret til at blive slettet fra min nyhedsbrevliste når som helst. Til dette formål findes der i hver mail et link, som du kan følge og bekræfte at du vil slettes.

Du kan også skrive en mail til anna@annaonline.dk, så sletter jeg manuelt alle data.

Alle data er naturligvis fortrolige, og jeg deler ikke databaser med nogen. BASTA!

se også privatlivs- og cookiepolitik.